Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όσο δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν - Βωβενάργκ

Αναβαθμίζονται αθλητικοί χώροι στον Δήμο Πετρούπολης

18 Σεπτέμβριος, 2018

Την αναβάθμιση τριών αθλητικών χώρων στον Δήμο Πετρούπολης, προωθούν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Πετρούπολης, με την υπογραφή σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων και την ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού στην περιοχή. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις για τη βελτίωση και την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νίκος Παξιμαδάς, του Ανοικτού Κολυμβητηρίου καθώς και του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας.

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες εργασίες:

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Παξιμαδάς (επί της οδού Κ. Βάρναλη): συντήρηση του ξύλινου δαπέδου, διαμόρφωση νέου ιατρείου με όλες τις ισχύουσες προδιαγραφές, διαμόρφωση του χώρου του παλαιού ιατρείου σε χώρο απασχόλησης και εκγύμνασης ατόμων με αναπηρία, αντικατάσταση μέρους εξωτερικών κουφωμάτων κ.ά.

Στο Ανοικτό Κολυμβητήριο (στο Ο.Τ. 42): τοποθέτηση νέου ασφαλτόπανου στο δώμα της αίθουσας γυμναστηρίου, συντήρηση – μόνωση – ενίσχυση καμινάδας λεβητοστασίου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας (μεταξύ των οδών Λεωνίδου, Περικλέους, Κ. Παλαμά και Ερμού): ανακατασκευή δαπέδου και αντικατάσταση με νέο.

 

Read previous post:
«Κερδήθηκε το στοίχημα» για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας

Σημαντικό γεγονός για την Ήπειρο και ειδικά τα Τζουμέρκα χαρακτηρίζεται η υπογραφή της σύμβασης και η εγκατάσταση του ανάδοχου, για...

Close