Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι η γνώμη τους για τον κόσμο είναι και μια εξομολόγηση για το χαρακτήρα τους. Ralph Waldo Emerson,1803-1884, Αμερικανός φιλόσοφος

Αν. Μεγαλομύστακας: Η Έν. Κεντρώων υπερψηφίζει το ν/σ για τις 120 δόσεις και ζητεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα «γιατί ο ελληνικός λαός υπέστη αφαίμαξη»

14 Μαΐου, 2019

Η Ένωση Κεντρώων θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις και τις τροπολογίες που θεωρεί ορθές, αλλά δεν θα αφήσει τίποτα που δεν θα ελέγχει, ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας. Ζήτησε δε να υλοποιηθούν άμεσα όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης αλλά και να ληφθούν επιπλέον μέτρα αφού όπως είπε «τα χρωστάμε ως πολιτικό σύστημα στον ελληνικό λαό μετά την αφαίμαξη που υπέστη».

Σχετικά με τον προεκλογικό χρόνο στον οποίο έρχονται τα μέτρα ζήτησε να αναλογιστούν οι κυβερνώντες τι κάνουν και πώς το κάνουν, γιατί, όπως είπε, ο κοινός νους κάνει «πονηρές σκέψεις». Επίσης ζήτησε να μην λαμβάνονται ημίμετρα, αλλά μέτρα που θα έχουν αντίκρισμα σε βάθος χρόνου και θα ανακουφίσουν πραγματικά τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Μεγαλομύστακας ανέφερε ως «το πιο τραγικό» αποτέλεσμα της κρίσης την άνοδο της ακροδεξιάς και στην Ελλάδα και το να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη και πρακτικές.

Read previous post:
Διαδηλώσεις σε όλον τον κόσμο εναντίον της Bayer-Monsanto και άλλων εταιρειών προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο

Πολλές διαδηλώσεις προγραμματίζονται για αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλον τον κόσμο, εναντίον της δράσης του κολοσσού Bayer-Monsanto και άλλων μεγάλων...

Close