Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση. Tacitus, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός

«Αν ήμουνα 20 ετών θα είχα σκοράρει άλλες δύο φορές»

22 Σεπτεμβρίου, 2020

Μ πορεί ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να σημείωσε και τα δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (2-0) της Μίλαν επί της Μπολόνια, για την πρώτη αγωνιστική της Serie A, όμως ο Σουηδός επιθετικός δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του.
 «Είμαι σε καλή κατάσταση, δούλεψα καλά και είναι το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Αν ήμουν 20, θα είχα σημειώσει δύο ακόμη. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος! Η ομάδα λειτούργησε καλά, αλλά δεν είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι και κάναμε κάποια λάθη», είπε ο Ιμπράιμοβιτς στον Sky Italia. 
 Ο Σουηδός επιθετικός γίνεται 39 ετών τον επόμενο μήνα.
 «Μου αρέσει η ευθύνη. Δεν θέλω να μιλούν οι άνθρωποι για την ηλικία μου. Θέλω να με συμπεριφέρονται όπως στους υπόλοιπους. Δεν έχει σημασία αν είμαι 38 ετών, θέλω να αντιμετωπίζομαι σαν 20χρονος ».
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Νιώθω νέος στην ψυχή, στο μυαλό, στο σώμα»

«Η ηλικία δεν αλλάζει πολλά πράγματα για μένα, αισθάνομαι να έχω κίνητρα και νέος στην ψυχή, στο μυαλό αλλά και...

Close