Είναι καλό που οι άνθρωποι του έθνους δεν κατανοούν το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, διότι αν το καταλάβαιναν, πιστεύω πως θα ξεσπούσε επανάσταση το αργότερο αύριο το πρωί. - Henry Ford

«Αν αυξηθούν τα κρούσματα, ίσως χρειαστεί να διακόψουμε»

Με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται στις ΗΠΑ και μερικές ομάδες να κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους λόγω των κρουσμάτων, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ παραμένει «αρκετά σίγουρος» για το σχέδιο της λίγκας να ξαναρχίσει με ασφάλεια το πρωτάθλημα, αλλά παραδέχεται ότι ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού στην κοινότητα του ΝΒΑ θα μπορούσε να οδηγήσει σε οριστική διακοπή.

Ο Σίλβερ όταν ρωτήθηκε από το «TIME 100 Talks» αν υπάρχει η πιθανότητα να μην ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπως είχε προγραμματιστεί λόγω της αύξησης των περιπτώσεων του κορονοϊού ή εάν το πλάνο θα συνεχιστεί κανονικά, είπε:

«Ο κορονοϊός μας έμαθε ότι είναι απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει πως ν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων». 

Π. Ζαρκάδης
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Τέλος ο Αντεμπαγιόρ από την Ολίμπια λόγω του κορονοϊού

 Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, αποχώρησε έφυγε από την Ολίμπια μετά από λιγότερο από πέντε μήνες στον σύλλογο, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε...

Close