Ο φόβος του κακού είναι πολύ πιο ισχυρό κίνητρο για τις ανθρώπινες πράξεις από την προοπτική του καλού. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος

«Αν αυξηθούν τα κρούσματα, ίσως χρειαστεί να διακόψουμε»

Με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται στις ΗΠΑ και μερικές ομάδες να κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους λόγω των κρουσμάτων, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ παραμένει «αρκετά σίγουρος» για το σχέδιο της λίγκας να ξαναρχίσει με ασφάλεια το πρωτάθλημα, αλλά παραδέχεται ότι ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού στην κοινότητα του ΝΒΑ θα μπορούσε να οδηγήσει σε οριστική διακοπή.

Ο Σίλβερ όταν ρωτήθηκε από το «TIME 100 Talks» αν υπάρχει η πιθανότητα να μην ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπως είχε προγραμματιστεί λόγω της αύξησης των περιπτώσεων του κορονοϊού ή εάν το πλάνο θα συνεχιστεί κανονικά, είπε:

«Ο κορονοϊός μας έμαθε ότι είναι απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει πως ν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων». 

Π. Ζαρκάδης
 

Read previous post:
Άνοιξε η πλατφόρμα «Τουρισμός Για Όλους»

'Ανοιξε, χτες το βράδυ (Δευτέρα, 29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός...

Close