Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Αμέριστη στήριξη στις διεκδικήσεις των πυροπλήκτων εξέφρασαν βουλευτές ΚΚΕ στη Βουλή

20 Αύγουστος, 2018

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Γκιόκα και Χρήστο Κατσώτη, υποδέχτηκε, σήμερα στη Βουλή, την Επιτροπή Πυρόπληκτων Κατοίκων Ραφήνας – Μαραθώνα, η οποία και επέδωσε στα κόμματα υπόμνημα με τις διεκδικήσεις της.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, οι βουλευτές του κόμματος εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη του ΚΚΕ στις διεκδικήσεις των κατοίκων. Ακόμα ενημέρωσαν την Επιτροπή πως το ΚΚΕ έχει ήδη καταθέσει ερώτηση, διεκδικώντας την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων, με αποζημιώσεις στο 100%, την κάλυψη των αναγκών σε στέγαση, περίθαλψη, υγεία, την απορρύπανση της περιοχής και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.
Το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό των κατοίκων, σε κάθε αίτημά τους, αξιοποιώντας όλα τα μέσα, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφής, αλλά και των αιτιών που τη δημιούργησαν.
Γ.Μ.
    
 

Read previous post:
Επίθεση κατά του ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Μυτιλήνη, Στρατή Μπαλάσκα

Τρεις Αστυνομικοί εκ των οποίων οι δυο συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου και ένας στρατιωτικός συγκαταλέγονται στην ομάδα που τις...

Close