Θα σου πω ένα μυστικό φίλε μου. Μην περιμένεις την Ημέρα της Κρίσης. Έρχεται κάθε μέρα. Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

Αμείωτο το ενδιαφέρον για την 83η ΔΕΘ

14 Σεπτέμβριος, 2018

Τρεις ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η 83η ΔΕΘ, που χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές ως μεγάλη «γιορτή» της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που συνδυάζει παράλληλα την ψυχαγωγία και πλήθος θεματικών ενοτήτων για όλα τα ενδιαφέροντα. 
Με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, που δίνει τον «παλμό» στην 83η ΔΕΘ και δεν είναι τυχαία το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής διοργάνωσης, με σημαντικές κρατικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων αυτές της Ινδίας -της επόμενης τιμώμενης χώρας – και της Κίνας, με την «Ψηφιακή Ελλάδα» και τις πάνω από 100 ελληνικές start ups, με το δυναμικό «παρών» των Επιμελητηρίων, αλλά και με πλούσιο πολιτιστικό και επιστημονικό περιεχόμενο, η Έκθεση αναδεικνύεται σε ένα ξεχωριστό πολυγεγονός, στο οποίο συρρέει καθημερινά πλήθος επισκεπτών.
Στο πρόγραμμα των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν η εκδήλωση του Sky Walker για τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και τη χρήση των social media στην αναζήτηση εργασίας, από τις 16:00 έως τις 18:00, στο Περίπτερο 14 (Akademia), αλλά και η εσπερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Επαγγελματική Κατάρτιση», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», αίθουσα Β, στις 18:30, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΘ – HELEXPO.
Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ είναι σήμερα (Παρασκευή) 16:00 με 22:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή οι πύλες της Έκθεσης θα ανοίξουν στις 10:00 και θα κλείσουν στις 22:00. 
Η έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
Για το σύνολο των σημερινών εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερώνεστε στο ακόλουθο link: https://tif.helexpo.gr/el/2018_Events_Programme.

Read previous post:
Γιένς Μπάστιαν: Η επόμενη μέρα των σχέσεων Ελλάδας-Γερμανίας είναι σε εξέλιξη

«Οι ελληνογερμανικές σχέσεις βρίσκονται ποικιλοτρόπως σε φάση αναμόρφωσης.

Close