Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Άλλος ένας θετικός στα τελευταία τεστ για COVID-19

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε σήμερα (13/7) ότι ένα άτομο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, στον τελευταίο γύρο των δοκιμών για την COVID-19 που διεξήχθησαν σε παίκτες και προσωπικό την περασμένη εβδομάδα, με το συνολικό αριθμό των περιπτώσεων να αυξάνεται έτσι σε 20 μετά την έναρξη των ελέγχων, τον Μάιο.

Η κορυφαία αγγλική Λίγκα ξαναμπήκε σε αγωνιστική δράση τον περασμένο μήνα μετά από 100 ημέρες διακοπής, λόγω της πανδημίας. «Η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί σήμερα να επιβεβαιώσει ότι μεταξύ Δευτέρας 6 Ιουλίου και Κυριακής 12 Ιουλίου, 2.071 παίκτες και προσωπικό των συλλόγων ελέγχθηκαν για την COVID-19. Από αυτούς, κάποιος βρέθηκε θετικός», ανέφερε η Λίγκα στην ανακοίνωσή της.

Η διοργανώτρια αρχή δεν αποκάλυψε την ομάδα ή το όνομα του ατόμου που έδωσε θετικό δείγμα. Έχουν υπάρξει 13 γύροι δοκιμών από τότε που οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις επαφής, τον Μάιο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Δ. Κουτσούμπας: Βιώνουμε μια νέα καπιταλιστική κρίση

Ομιλία πραγματοποίησε στο Ηράκλειο ο γ.γ.

Close