Ελευθερία είναι εκείνη η δύναμις όπου έχει ο άνθρωπος εις το να κάμη όλον εκείνο, οπού δεν βλάπτει εις τα δίκαια των γειτόνων του. Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ήδη ως οδοστρωτήρας

21 Ιούλιος, 2019

Ως «δέκα ημέρες που ανησύχησαν τον κόσμο!», περιγράφει τις πρώτες δέκα ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Και επιχειρηματολογεί επ’ αυτού: «Ο κ. Μητσοτάκης στην προεκλογική περίοδο προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες διαβεβαιώνοντας, εμμέσως ότι είναι ικανός να τιθασεύσει τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του. Η καθημερινότητα της νέας κυβέρνησης και οι προσωπικές του επιλογές τον διαψεύδουν», υποστηρίζει και φέρνει ως παράδειγμα την υπουργοποίηση του κυρίου Σκέρτσου, τις δηλώσεις Κυρανάκη για την κύρια ασφάλιση, καθώς και την υποβάθμιση, όπως υποστηρίζει, του ΣΕΠΕ και του ΣΔΟΕ.

Και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ήδη ως οδοστρωτήρας. Οδοστρωτήρας που φιλοδοξεί αφενός να κατεδαφίσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που καταπολεμούσαν την ασυδοσία των λίγων και αφετέρου να εξαϋλώσει τις κατακτήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην ανασυγκρότηση του κράτους προς όφελος των πολλών».

Read previous post:
Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κάθετα αντίθετη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κάθετα αντίθετη με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα...

Close