"Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της."Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

Ακυρώθηκε η έκθεση ρολογιών “Watches and Wonders Geneva” λόγω του κοροναϊού

28 Φεβρουαρίου, 2020

Οι διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης πολύτιμων ρολογιών της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι θα ακυρώσουν την εκδήλωση τον Απρίλιο λόγω της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού COVID-19… αποφασίστηκε η ακύρωση της έκθεσης «Watches and Wonders Geneva»”, ανακοινώθηκε από το Fondation de la Haute Horlogerie.

Η εκδήλωση στη Γενεύη είναι μια μεγάλη εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πολλούς κατασκευαστές ρολογιών της Ελβετίας.

Η Κίνα και η περιοχή της Ασίας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές τα τελευταία χρόνια για τους ωρολογοποιούς, όπως και για άλλους κατασκευαστές πολυτελών ειδών.

Η Κίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας του κοροναϊού, διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν μειώσει τις πτήσεις προς τη χώρα και πολλές επιχειρήσεις περιορίζουν τα ταξίδια των εργαζομένων τους.

Read previous post:
Αναβλήθηκε το Βέρντερ-Αϊντραχτ

Η μετάθεση για σήμερα (28/2) του αγώνα ρεβάνς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με τη Σάλτσμπουργκ, για τη φάση των «32» του...

Close