Όταν θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους, τους λες την αλήθεια. Όταν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν. Thomas Sowell, Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

16 Ιανουαρίου, 2018

Περιορισμένη ορατότητα επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη και προκαλεί προβλήματα και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου “Μακεδονία”.

Η ορατότητα στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου δεν ξεπερνά τα 1200 μέτρα. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ το φαινόμενο οφείλεται στην αυξημένη υγρασία που επικρατεί από χθες και στις πολύ χαμηλές νεφώσεις.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιo Θεσσαλονίκη – Αθήνα της Olympic Air αναχώρησε στην ώρα του (07:30 π.μ.) ενώ πραγματοποιήθηκε και η πτήση της Aegean Airlines με προορισμό το Μόναχο. Ακυρώθηκαν, ωστόσο, δύο πτήσεις της Olympic Air (106 και 107) από και προς την Αθήνα.

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Στο μεταξύ, οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ εκτιμούν ότι το φαινόμενο θα περιοριστεί μετά το μεσημέρι.

Ε.Μ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Διακοπή ρεύματος στο Φίλυρο

Διακοπή ρεύματος θα υπάρξει σήμερα στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φιλύρου.

Close