Όταν η εξουσία ακολουθεί την κοινή γνώμη, είναι ισχυρή. Όταν την χτυπάει, τότε πέφτει. Alfred de Vigny, 1797-1863, Γάλλος συγγραφέας

Ακύρωσε τη συμμετοχή του στον τελικό των 200μ ο Δουβαλίδης

9 Αυγούστου, 2020

Το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τελικούς με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας, ωστόσο δε λείπουν και οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ακύρωσε τη συμμετοχή του στον τελικό των 200 μ., καθώς στον πρωϊνό προκριματικό ένιωσε έναν πόνο στα ισχία και προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, στην τελευταία κούρσα της σεζόν. Ο Δουβαλίδης θα ξεκουραστεί κι έπειτα θα αρχίσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Μια ενόχληση στο πόδι κράτησε τη Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυριακός ΓΣ) μακριά από τον αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Η νεαρή αθλήτρια ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στη χρονιά έχοντας νωρίτερα κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε δύο διοργανώσεις και έχοντας πετύχει δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία Κ20 σε μήκος και τριπλούν.