Να βάζεις τα δικαιώματα των άλλων πάνω από τα δικά σου συναισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων πάνω από τα δικά σου δικαιώματα, John Wooden, 1910-2010, Αμερικανός προπονητής μπάσκετ

Ακόμη πιο «φινετσάτο» έγινε το Audi R8 coupe

24 Οκτώβριος, 2018

Οι κορυφαίες επιδόσεις και ο μοναδικός ξεχωριστός ήχος αποτελούν να σημαντικότερα στοιχεία του Audi R8. Ο V10 κινητήρας, ο οποίος παράγεται στο εργοστάσιο κινητήρων στο Gyor της Ουγγαρίας, μπορεί να θεωρηθεί πολύ ξεχωριστός, ενώ διαθέτει ξεχωριστό ψυγείο που ελέγχει τη θερμοκρασία τού λαδιού κινητήρα. Παράλληλα, τοποθετήθηκε αρκετά χαμηλά ο κινητήρας για να είναι το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου χαμηλότερα προς όφελος της ποιότητας πρόσφυσης.

Τροποποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και στις αναρτήσεις που παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια, ενώ διαθέτει δυναμικό σύστημα διεύθυνσης με κορυφαία απόκριση του τιμονιού. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει από τους τεχνικούς στον τομέα των φρένων, καθώς οι επιδόσεις είναι βελτιωμένες από την προηγούμενη έκδοση.

Τα νέα μοντέλα Audi R8 θα φθάσουν στις αντιπροσωπείες της Γερμανίας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του έτους.

Read previous post:
Πάνω από 5.000 θεατές στην Εθνική Λυρική Σκηνή για το «Χρόνια πολλά, κύριε Χατζιδάκι»

Μια μεγάλη γιορτή για τον Μάνο Χατζιδάκι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου -επέτειος της γέννησής του- στους χώρους της Εθνικής...

Close