Πρώτα σηκώνουμε ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιόμαστε πως δεν μπορούμε να δούμε - George Berkelay

Αίτηση πτώχευσης από το XFL εξαιτίας του κορονοϊού

Το XFL, το νέο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ξεκίνησε φέτος, με την ελπίδα ότι θα ανταγωνιστεί το πανίσχυρο NFL, υπέβαλε χθες αίτηση χρεοκοπίας,  λίγες μέρες μετά την αναστολή της πρώτης του σεζόν εξαιτίας του κορονοϊού.
 «Δυστυχώς, ως νέα εταιρεία, δεν είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στις σκληρές οικονομικές επιπτώσεις και τις αβεβαιότητες που προκαλούνται από την κρίση Covid-19», ανακοίνωσε  η XFL .
 Στην αίτηση  πτώχευσης των 15 σελίδων που κατατέθηκε, οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος εκτιμώνται μεταξύ 10 και 50 εκατομμυρίων δολαρίων.
 Την Παρασκευή, το πρωτάθλημα που εγκαινιάστηκε από τον δισεκατομμυριούχο Βινς ΜακΜάχον, αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητές του και έδιωξε  όλους τους υπαλλήλους του.
 Το XFL, που είχε οκτώ ομάδες στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον, το Χιούστον, το Σεντ Λούις, το Σιάτλ, το Ντάλας και την Τάμπα, δεσμεύτηκε να οργανώσει μια δεύτερη σεζόν μετά την άρση της πρώτης του, που ξεκίνησε στις 8 Φεβρουαρίου  μετά το τελευταίο NFL Super Bowl.
 Ο Μακ Μάχον, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος και ιδιοκτήτης του WWE, του κύριου επαγγελματικού πρωταθλήματος πάλης, είχε δοκιμάσει ένα παρόμοιο πείραμα το 2000.

A. Bαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η Softex στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων

Η Softex, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για την παροχή βασικών αγαθών σε συνανθρώπους...

Close