Μόνο αυτοί που τολμούν να αποτύχουν παταγωδώς, μπορούν και να επιτύχουν μεγαλειωδώς. Robert Kennedy, 1925-1968, Αμερικανός πολιτικός

Αίτηση επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια των Αγώνων

30 Οκτωβρίου, 2020

 

    Οι κάτοχοι εισιτηρίων που βρίσκονται στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που αναβλήθηκαν για το προσεχές καλοκαίρι, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση επιστροφής χρημάτων από τις 10 Νοεμβρίου, όπως ανέφεραν σήμερα οι διοργανωτές των Αγώνων.
 

    Από τότε που αποφάσισαν να αναβάλουν τους Αγώνες έως το 2021 λόγω της πανδημίας COVID-19, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν ήθελαν πλέον να παρευρεθούν στα γήπεδα.
 

    Οι διοργανωτές δήλωσαν σήμερα ότι θα δεχτούν αιτήματα επιστροφής χρημάτων για εισιτήρια Ολυμπιακών Αγώνων από όσους κατοικούν στην Ιαπωνία από τις 10 έως τις 30 Νοεμβρίου και για τους κατόχους εισιτηρίων Παραολυμπιακών Αγώνων από 1-2 Δεκεμβρίου.
 Όσοι ζουν εκτός Ιαπωνίας, έπρεπε να αγοράσουν αρχικά τα εισιτήριά τους από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές εισιτηρίων (ATRs) και κάθε ATR θα είναι υπεύθυνος για τις δικές του διαδικασίες επιστροφής χρημάτων, σύμφωνα με το Τόκιο 2020.

    
    Οι διοργανωτές πρόσθεσαν ότι θα υπάρξουν πρόσθετες ευκαιρίες για την υποβολή αιτήσεων για επιστροφές χρημάτων, εάν δεν είναι τελικά σε θέση να δώσουν την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν τους Αγώνες λόγω της COVID-19.

    Σημειώνεται, ότι έχουν διατεθεί περισσότερα από πέντε εκατομμύρια εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασισθεί, εάν θα επιτραπεί η παρουσία  φιλάθλων σε χώρους,  όταν οι Αγώνες αρχίσουν στις 23 Ιουλίου του επόμενου έτους.

Αντ. Βαζογιάννης