Η θεωρία μου είναι ότι η θεμελιώδης πηγή συγκρούσεων στο νέο κόσμο δεν θα είναι πρωτίστως ιδεολογική ή οικονομική. Ο μεγάλοι διχασμοί στην ανθρωπότητα και οι κύριοι λόγοι συγκρούσεων θα είναι πολιτισμικοί. Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

 Αγώνες ρίψεων στο Καυτανζόγλειο, στον Εθνικό ΓΣ και στη Νικήτη Χαλκιδικής

26 Μάιος, 2018

Τρία ακόμη μίτινγκ ρίψεων, μετά από αυτό της Τρίπολης που έγινε αρχές Μαϊου προς τιμήν του Μανώλη Μανωλόπουλου, θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Το πρώτο θα γίνει το προσεχές Σάββατο 26 Μαϊου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη, και περιλαμβάνει και τα τέσσερα ριπτικά αγωνίσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού ΓΣ στο Ζάππειο, θα γίνουν οι αγώνες ρίψεων με την ονομασία «Κώστας Γιαταγάνας». Τους αγώνες (σφαίρα, ακόντιο, δίσκο) διοργανώνει για έβδομη χρονιά ο Εθνικός ΓΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών.

Επίσης, το μίτινγκ «Σιθώνεια 2018» θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου, για 17η φορά στη Νικήτη Χαλκιδικής. Διοργανωτής είναι ο ΓΣ «Η Σιθωνία», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Σιθωνίας.

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στους αγώνες ρίψεων θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα των ρίψεων από την Ελλάδα, ενώ στα «Σιθώνεια» θα υπάρχουν αθλητές και από το εξωτερικό.

Read previous post:
Υπάρχει στ΄ αλήθεια ο Όλυμπος;

Το ότι ο Όλυμπος είναι πραγματικό βουνό και όχι δημιούργημα της φαντασίας φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό,...

Close