Το γενικό δίδαγμα της ιστορίας είναι: τα ίδια, με διαφορετικό τρόπο. Όποιος έχει διαβάσει Ηρόδοτο έχει διαβάσει σχεδόν όλη την ιστορία. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Αγώνες Μπέιζμπολ σε άδειο στάδιο λόγω του COVID-19

26 Φεβρουαρίου, 2020

Η ομάδα μπέιζμπολ Γιομιούρι Τζάιαντς, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι θα δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας σε άδειο γήπεδο, καθώς η Ιαπωνία εφαρμόζει μέτρα για να συγκρατήσει τον κοροναϊό μόλις λίγους μήνες πριν φιλοξενήσει τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

    Η κίνηση αυτή, έρχεται μετά το κάλεσμα του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε προς τις εταιρείες να συστήσουν τηλεργασία, ενώ απευθυνόμενος προς τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τόνισε πως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

    Η Ιαπωνία έχει τουλάχιστον 164 περιπτώσεις μολύνσεων από τον COVID-19, εκτός από τις 691 σε κρουαζιερόπλοιο, νότια με το Τόκιο. Η κυβέρνηση έχει μετατοπίσει τη στρατηγική στην καταπολέμηση του ιού, επιδιώκοντας τώρα να επιβραδύνει την επέκτασή του και να ελαχιστοποιήσει τους θανάτους, που τώρα είναι τους πέντε.

    Η ομάδα μπέιζμπολ της Γιομιούρι Τζάιαντς, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της  οι διαδικασίες επιστροφής χρημάτων από τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τους Γιάκουλτ Σουάλόους στις 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου θα ανακοινωθούν αργότερα.
 

Read previous post:
O Raf Simons εντάσσεται στο δυναμικό του οίκου Prada

Μετά από μήνες εικασιών, ανακοινώθηκε ότι ο Raf Simons ενώνει τις δυνάμεις του με τον οίκο Prada.

Close