Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ. Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Αγώνας βουνού με σκοπό την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο

14 Νοέμβριος, 2018

Τρεις διαφορετικές διαδρομές αλλά έναν κοινό σκοπό, την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, θα «μοιραστούν» όσοι συμμετέχουν στον αγώνα βουνού «Σύζαθλος 2018», που συνδιοργανώνουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, για τέταρτη χρονιά, ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.  
Ο 4oς Σύζαθλος περιλαμβάνει διαδρομές πέντε, 15 και 27 χιλιομέτρων μέσα σε δασικά μονοπάτια του Σέιχ Σου, με εκκίνηση και τερματισμό τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Η συμμετοχή στον αγώνα και η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου συνδυάζεται με δωρεά από τους ενδιαφερόμενους προς τον Σύλλογο: 10 ευρώ για τον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, 15 ευρώ για τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων και 20 ευρώ για τα 27 χιλιόμετρα.
Η «ΣΥΖΩΗ» (www.syzoi.gr.) είναι ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες και σκοπός του είναι να προσφέρει στα παιδιά με τη συγκεκριμένη σύνθετη αναπηρία όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εκπαίδευση και εξέλιξη. 
 

Read previous post:
Ας ανοίξουν όσους λογαριασμούς θέλουν.Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό

Με οργή και αιχμές προς την κυβέρνηση ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη για τα όσα βλέπουν το...

Close