Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον εμπιστευτείς. Ernest Hemingway, 1899-1961, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1954

Αγνοείται η Νάγια Ριβέρα

9 Ιουλίου, 2020

Η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα, που έπαιξε τη Σαντάνα Λόπεζ στη γνωστή τηλεοπτική σειρά “Glee”, αγνοείται από χθες και εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκε στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το γραφείο του Σερίφη στην Κομητεία Βεντούρα ανακοίνωσε αργά χθες ότι η αγνοούμενη είναι η Νάγια Ριβέρα και ότι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστεί το πρωί. 

Η Ριβέρα, 33 ετών, είχε νοικιάσει μια βάρκα νωρίς το απόγευμα μαζί με τον τετράχρονο γιο της, όπως μετάδωσε το CBS Los Angeles, επικαλούμενο το γραφείο του σερίφη. Το παιδί εντοπίστηκε μόνο του στη βάρκα περίπου τρεις ώρες αργότερα από άλλο σκάφος και φέρεται να είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το αγόρι δήλωσε στους ερευνητές ότι ο ίδιος και η μητέρα του κολυμπούσαν αλλά ότι εκείνη ποτέ δεν επέστρεψε στη βάρκα, ανέφερε το συγκεκριμένο δίκτυο.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Η Ντέμι Λοβάτο μιλάει για τον εθισμό και τα σχέδιά της

Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) σε συνέντευξή της στο Bustle μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε σχετικά με την εικόνα...

Close