Στους Έλληνες έχουν εξουσία οι Αθηναίοι, στους Αθηναίους εγώ, σ' εμένα η γυναίκα μου, στη γυναίκα μου το παιδί. Έτσι ο γιος μου έχει την ανώτατη εξουσία στην Ελλάδα. Θεμιστοκλής  (Αθηναίος πολιτικός & στρατιωτικός )  525-461 π.Χ.

Αγγελούδης για την καταγγελία Μπεκατώρου: «Οργή και θλίψη»

16 Ιανουαρίου, 2021

Την οργή και τη θλίψη του εξέφρασε ο Στέλιος Αγγελούδης μετά την καταγγελία της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοϊας Σοφίας Μπεκατώρου μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ το 1998, έπεσε θύμα βιασμού από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πήρε θέση για το θέμα:

«Οργή για το χυδαίο και τραγικό γεγονός. Θλίψη γιατί στον ελληνικό αθλητισμό δεν νοούνται τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές. Σεβασμός και στήριξη στη Σοφία Μπεκατώρου. Ως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και άνθρωπος του αθλητισμού θεωρώ ότι χρειάζεται να επιληφθούν οι αρμόδιοι για άμεση διερεύνηση του θέματος, ώστε είτε να αποδοθούν όπου υπάρχουν ευθύνες είτε να λάμψει όλη η αλήθεια».