Στην εποχή μας, η κοινή γνώμη δεν είναι το άθροισμα των προσωπικών γνώμων. Το αντίθετο: οι προσωπικές γνώμες είναι η ηχώ της κοινής γνώμης - Nicolas Gomez Davila

Αφιέρωμα της FAZ στον Τσιτσιπά: «Είναι έτοιμος για οτιδήποτε»

12 Οκτώβριος, 2018

Έχοντας τίτλο «το ελληνικό θέαμα» η  γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FΑΖ) παρουσιάζει αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά. «Από την 122η θέση στην 15η: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται για τη μεγάλη σκηνή του τένις, μερικές φορές προσγειώνεται σκληρά στο έδαφος, όπως την Πέμπτη στην ήττα του στη Σαγκάη, αλλά ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης είναι έτοιμος για οτιδήποτε», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, αναφερόμενος στην πτώση με τον αγκώνα που είχε ο Τσιτσιπάς στην συνάντηση με τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Άντερσον.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη χρονιά και αυτό δεν χωράει συζήτηση. Δώδεκα μήνες πριν, ο νεαρός Έλληνας κέρδισε τον πρώτο αγώνα του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά ATP στο Masters 1000 στη Σαγκάη και ανέβηκε πολύ γρήγορα. Το 2018 έφτασε σε δύο τελικούς στη Βαρκελώνη και το Τορόντο, και έγραψε στον Καναδά κατά κάποιο τρόπο ιστορία, όταν νίκησε τέσσερις παίκτες από το Top-10  της παγκόσμιας κατάταξης κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Read previous post:
Όσο νωρίτερα είχε την πρώτη της περίοδο μια γυναίκα, τόσο νωρίτερα ο γιος της θα μπει στην εφηβεία

Η ηλικία που μια γυναίκα έχει την πρώτη περίοδό της σχετίζεται με την ηλικία που οι γιοί της θα εισέλθουν...

Close