Το πιο άσχημο παιχνίδι που μπορεί να παίξει σε κάποιον η μοίρα, είναι να του δώσει λίγες ικανότητες και μεγάλη φιλοσοφία. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

ΑΕΛ κατά Ηρακλή και Κλάτενμπεργκ

28 Νοεμβρίου, 2021

Ευθεία επίθεση κατά των ανθρώπων του Ηρακλή, αλλά και του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εξαπέλυσε μετά το τέλος του αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ, μέσω της ανακοίνωσης, αφενός εκφράζει τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 – το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 – αφετέρου επιτίθεται στον Κλάτενμπεργκ για το έργο του επί διετία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Επιπλέον, βάλλει και κατά του γενικού αρχηγού του Ηρακλή, Τάσου Κατσαμπή, ο οποίος στο 74ο λεπτό είχε έντονο διαξιφισμό με τον προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι. Τέλος, ενημερώνει πως θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή (UEFA) και Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) για το διοικητικό καθεστώς του Ηρακλή.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ