Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ιδού η «Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες» 

24 Δεκεμβρίου, 2019

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, και φέτος τα Χριστούγεννα, γιορτάζει και μοιράζεται ευχές με όλους, μέσα από μια ευχάριστη έκπληξη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα καταστήματά της γεμίζουν με εορταστικούς και χαρούμενους ήχους, δίνοντας παλμό στις γιορτινές ημέρες. Η ΑΒ μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στα ζωντανά μουσικά εορταστικά δρώμενα που θα συνοδεύουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας.

Η «Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες» υποδέχθηκε τους πελάτες σε Καλαμάτα και Πάτρα, με γνωστά εορταστικά τραγούδια και με τα δημοφιλή κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αυτές τις ημέρες η ορχήστρα με χάλκινα πνευστά και κρουστά θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αττική και Θεσσαλονίκη για να ταξιδεύσει μουσικά μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα όσοι πραγματοποιούν τις αγορές τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα εορταστικά κεράσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες ΑΒ, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με ακόμα μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη αγοραστική εμπειρία για όλους!

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Euromedica: Αίτημα για εξυγίανση μέσω του άρθρου 106α

Η διοίκηση της Euromedica ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή η αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων κατ' άρθρο 106α παρ.

Close