Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

650 εμβληματικές προσωπικότητες του επιχειρείν της Γαλλίας στα Aldemar Resorts

22 Μάιος, 2019

Τον Όμιλο Aldemar Resorts και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Aldemar Olympian Village και Aldemar Royal Olympian, επέλεξε για δεύτερη φορά η γαλλική εταιρεία κολοσσός Les Big Boss για την ετήσια επετειακή συνάντηση των μεγαλύτερων πολυεθνικών και Γαλλικών φορέων και εταιρειών σε μια τριήμερη απόδραση γεμάτη συναντήσεις, δραστηριότητες και διασκέδαση.

Στις 10 – 12 Μαΐου, 650 εμβληματικές προσωπικότητες, opinion leaders, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ηγετικά στελέχη, από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες, επιχειρήσεις και φορείς της Γαλλίας, πραγματοποίησαν την ετήσια συνάντηση τους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar, εμπιστευόμενοι τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την αυθεντική φιλοξενία.

Στα πλαίσια της τριήμερης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν B2B συναντήσεις και συνεδρίες, οι οποίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία χάρη στον άρτιο εξοπλισμό των ξενοδοχείων αλλά και τον επαγγελματισμό των στελεχών των ξενοδοχείων. Ο Όμιλος Aldemar Resorts σε συνεργασία με τον μεγάλο Γάλλο τουριστικό πράκτορα Thalasso No.1 διοργάνωσαν εξορμήσεις στην Αρχαία Ολυμπία, επισκέψεις στην περιοχή και εκδρομές με σκάφος με στόχο οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πελοποννήσου και τις επιλογές που προσφέρει. Το πρόγραμμα αναψυχής και διασκέδασης επιμελήθηκαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar και συμπεριλάμβανε φαντασμαγορικά fire – shows στην παραλία, επιδείξεις kick boxing με επίτιμο καλεσμένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Brahim Aslum, Beach Parties με Gazebos, BBQ party στην κεντρική πισίνα και πολλά άλλα.

Αποκορύφωμα, το αποχαιρετιστήριο party “ Big Boss Idol”, που θύμιζε «Wood Stock Festival» με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εντυπωσιακά show με πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους, και καλοκαιρινά cocktails, από το The Wagon Bar στην υπέροχη παραλία 2χλμ που αγκαλιάζει τα Aldemar Olympian Village & Aldemar Royal Olympian.

Read previous post:
Έ. Αχτσιόγλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Δίνουμε μία πολύ μεγάλη ανάσα σε εκατομμύρια οφειλέτες, να απαλλαγούν οριστικά από τα βάρη του παρελθόντος

«Η ρύθμιση σε έως 120 δόσεις των οφειλών των ασφαλισμένων είναι πλέον γεγονός.

Close