Όταν πρόκειται για τα χρήματα, όλοι είναι της ίδιας θρησκείας ~ Voltaire

4.000 ανθόφυτα από την Περιφ. Αττικής σε πυρόπληκτες περιοχές και στο Πεδίο του Άρεως

9 Απριλίου, 2020

 «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με συγκεκριμένες δράσεις, μετατρέπουμε τα εμπόδια σε δημιουργία προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την παραλαβή 4000 ανθόφυτων που προσφέρθηκαν στην Περιφέρεια από επιχειρήσεις ανθοκομίας.
Τα φυτά αποτελούν χορηγία των εταιρειών MARIGOLD PLANTS A.E. και PATELIS ΚΗΠΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ και με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής διατέθηκαν για φύτευση. Το πρωί ξεκίνησε η φύτευσή τους σε χώρους του πάρκου στο Πεδίο του Άρεως και χθες παραδόθηκαν πάνω από 2.500 φυτά στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Νέας Μάκρης “Προβάλινθος”, στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μάτι Αττικής και στον Οικισμό Αμπελούπολης, προκειμένου να φυτευτούν σε περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές.  
Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις ανθοκομίας που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση «ισχυρού συμβολισμού και αλληλεγγύης, παρά το γεγονός ότι έχουν πληγεί σοβαρά από τις συνέπειες της πανδημίας». Επιλέξαμε, πρόσθεσε, να διαθέσουμε αυτά τα φυτά στο Πεδίο του ‘Αρεως και σε πυρόπληκτες περιοχές σηματοδοτώντας την πρόθεσή μας «να μετατρέπουμε τα εμπόδια σε δημιουργία, προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος».
 
 

Read previous post:
Θ. Αμπατζόγλου, δήμαρχος Αμαρουσίου: «Αντιμετωπίζουμε την κρίση με στήριξη των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων»

Μέτρα για τη στήριξη, τόσο των επιχειρηματιών της πόλης, όσο και των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς...

Close