Κάθε επαναστατική ιδέα φαίνεται πως προκαλεί τρεις φάσεις αντιδράσεων. Μπορούν να συνοψιστούν στις φράσεις: 1) "Δεν γίνεται με τίποτα", 2) "Γίνεται αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε", 3 "Το είχα πει εξαρχής ότι ήταν καλή ιδέα". - Arthur Clarke, 1917 - 2008, Βρετανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

19 δισ. ευρώ ο τζίρος των ποτών τσαγιού στην Κίνα

25 Σεπτεμβρίου, 2023

Η αγοραστική αξία των ποτών τσαγιού νέου στιλ στην Κίνα είναι πιθανό ότι θα ξεπεράσει τα 200 δισεκατομμύρια γιουάν (25,74 δισεκατομμύρια ευρώ) το 2025, όπως ανέφερε σχετικά μία αναφορά για την πορεία του αναφερόμενου τομέα.

Η αγοραστική αξία των μοντέρνων προϊόντων τσαγιού αναμένεται ότι θα φτάσει στα 149,8 δισεκατομμύρια γιουάν (19,28 δισεκατομμύρια ευρώ) μέσα στο 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία της αναφοράς που κατάρτισαν από κοινού η εμπορική ένωση China Chain Store & Franchise Association και η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Meituan.

Στοχεύοντας στο αγοραστικό κοινό των νέων σε ηλικία πελατών, τα ποτά τσαγιού νέου στιλ, όπως, το κρύο τσάι, το τσάι latte, το τσάι φρούτων, αλλά και το τσάι με τυρί (matcha), παρασκευάζονται συχνά με τη χρήση φρέσκων συστατικών, αλλά και σύμφωνα με καινοτόμες συνταγές και φυσικά με την υποστήριξη της τεχνολογίας.

 

Ν.Χ.