Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία του λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Soren Kierkegaard, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

100.000 χειρουργικές μάσκες και 10 monitors για μονάδες ΜΕΘ, από την Εθνική Ασφαλιστική

Τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της «επίθεσης» που δέχεται η χώρα μας από τον κορονοϊό, ενισχύει η Εθνική Ασφαλιστική. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι: «σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο και σήμερα, προχωρά σε προμήθεια 100.000 χειρουργικών μασκών και 10 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών μονάδων ΜΕΘ, τα οποία θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19».
Ακόμη, αναφέρεται ότι στην τρέχουσα συγκυρία, η προσπάθεια πρέπει να είναι μία και κοινή, «να μεγιστοποιήσουμε το έργο της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας υπακούοντας σε συστάσεις και οδηγίες. Να βγούμε από τον κυκεώνα της επιδημίας με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.  Να βρεθούμε σύντομα σε ένα περιβάλλον κοντά στην κανονικότητα που γνωρίζουμε».

 

Read previous post:
Έλληνας που ζει κι εργάζεται στη Μ. Βρετανία περιγράφει την κατάσταση με τον κορονοϊό

«Άργησαν να λάβουν αυστηρότερα μέτρα, θα μπορούσαν να μας στείλουν νωρίτερα σπίτια μας».

Close