Μετά από μια ματιά σ΄αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: “θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο” - Γουίλιαμ Μπάροουζ

Ζήτημα διαπραγμάτευσης με την ΠΓΔΜ έθεσε ο Γ. Κουμουτσάκος

20 Σεπτέμβριος, 2017

«Η ΝΔ δήλωσε και δηλώνει ξεκάθαρα: Τέρμα αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο κυβερνητικές πλειοψηφίες» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τη στάση της ΝΔ έναντι της τροπολογίας που σχετίζεται με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε την αποκλίνουσα στάση των ΑΝΕΛ για την σχετική τροπολογία και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Επενδύετε στην υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης για να παρακάμψετε την ανεύθυνη στάση του κυβερνητικού σας εταίρου».

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των Σκοπίων, για να αναρωτηθεί με ποια θέση διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών. «Έχει κάποια διαπραγματευτική εντολή και αν έχει ποια είναι; Με τι αξιοπιστία κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων; Ποια είναι η θέση του; Αυτό το παιχνιδάκι με τα εθνικά θέματα να τελειώσει. Η ΝΔ δεν πρόκειται να το παρακολουθήσει», είπε στο σημείο αυτό ο κ. Κουμουτσάκος.

Read previous post:
Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ

Εκτός συνέχειας στο League Cup Αγγλίας έμεινε η Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Λέστερ (0-2) στο πλαίσιο του 3ου...

Close