Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια. David Lloyd George, 1863-1945, Βρετανός Πρωθυπουργός

Yπό κράτηση τέθηκε 33χρονος για το διπλό φονικό στη Λευκωσία

26 Απρίλιος, 2018

Με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση 33χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, στο σπίτι τους την περασμένη Πέμπτη.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το έγκλημα σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια. «Ξέρω τι έγινε το βράδυ του φόνου, ξέρω το κίνητρο και το σκοπό», φέρεται να είπε στους ανακριτές. Επίσης, την παραμονή του φόνου φέρεται να είχε πει σε γνωστά του πρόσωπα ότι την επόμενη μέρα θα γινόταν πλούσιος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) της Αστυνομίας ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι ανήκει στον ίδιο ζεύγος παπουτσιών, στο οποίο εντοπίστηκε δικό του γενετικό υλικό. Επίσης, η αστυνομία κατέχει επιθετικά αντικείμενα, στα οποία βρέθηκε γενετικό υλικό του υπόπτου. Αναζητείται ωστόσο ακόμη το όργανο του διπλού φονικού και το πορτοφόλι του άτυχου Χατζηγεωργίου.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ δήλωσε στο δικαστήριο ότι εναντίον του υπόπτου διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνομωσίας για φόνο, της ληστείας και της διάρρηξης.

Read previous post:
Αγγ. Μέρκελ: Αναπόφευκτος ένας εμπορικός πόλεμος Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ

Αναπόφευκτο θεωρεί, σύμφωνα με την Suedeutsche Zeitung, έναν εμπορικό πόλεμο Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΗΠΑ η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ,...

Close