Για να είναι κανείς απολύτως σίγουρος για κάτι, πρέπει να ξέρει τα πάντα ή απολύτως τίποτα γι’ αυτό.Henry Kissinger, 1923- , Αμερικανός πολιτικός

Χωρίς μετακινήσεις οπαδών ως το τέλος

17 Ιανουάριος, 2018

Το υφιστάμενο καθεστώς στο θέμα των μετακινήσεων των οπαδών θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ στη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, και ο διευθύνοντας σύμβουλός της, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Αλέκος Χολέβας, καθώς και οι ΠΑΕ ΑΕΚ (Μηνάς Λυσσάνδρου, διευθύνων σύμβουλος), Ατρόμητος (Βασίλης Μπέτσης, πρόεδρος), Ολυμπιακός (Γιώργος Μώραλης, πρόεδρος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης-Μιχάλης Κουντούρης, αντιπρόεδροι), Παναθηναϊκός (Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος, Ευστράτιος Σωπήλης, διευθύνων σύμβουλος), Πανιώνιος (Χρήστος Δάρρας, πρόεδρος), ΠΑΟΚ (Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος).

Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ουσιαστικά στο τραπέζι «έπεσαν» τρεις προτάσεις για τις μετακινήσεις των οπαδών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

Η πρώτη ήταν να παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς, η δεύτερη να απαγορευτούν πλήρως οι μετακινήσεις και η τρίτη να επιτραπούν έως το τέλος της χρονιάς, τονίζοντας όμως ο Γιώργος Βασιλειάδης ότι οι συνέπειες των μετακινήσεων θα βαραίνουν αποκλειστικά τις ομάδες. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ τόνισαν ότι για την ισονομία του πρωταθλήματος και για να μην ανατραπούν οι ισορροπίες, το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς. Το σκεπτικό τους βασίστηκε ότι μέχρι στιγμής κάποιες ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια, επομένως έτσι θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.  

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε επίσης από τις ΠΑΕ να μην καταστρατηγούν τις υπουργικές αποφάσεις, καθώς θα υπάρχουν κυρώσεις, όπως ενδεχομένως να γίνει με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα, συμφωνήθηκε η Λίγκα να καταθέσει μια συνολική πρόταση για τις μετακινήσεις των οπαδών για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Read previous post:
Αυξημένος κατά 8 μονάδες ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Στις 60 μονάδες ανήλθε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης το τρίτο τρίμηνο 2017 στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας Consumer...

Close