Ο Νότος δημιουργεί τους πολιτισμούς. Ο Βορράς τους καταστά, τους καταστρέφει, δανείζεται από αυτούς, τους διαδίδει. Αυτή είναι μια σύντομη σύνοψη της Ιστορίας - Will Durant

«Χρυσός» Σγουρόπουλος στο Σπα

19 Απρίλιος, 2018

Επίδειξη δύναμης έκανε ο αθλητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σγουρόπουλος στο απλό νέων του βελγικού όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων στο Σπα.

Με πορεία χωρίς αμφισβήτηση αναδείχτηκε πρωταθλητής στο απλό νέων επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του πρώτου φαβορί! Επιπλέον, με τον Νορβηγό συμπαίκτη του Μπόργκαρ Χάουγκ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό.

Αυτή ήταν η δεύτερη πρωτιά στο απλό για τον Σγουρόπουλο σε τουρνουά του World Junior Circuit έπειτα από εκείνη στην Κροατία το 2016. Ήρθε δε, ελάχιστες ημέρες μετά το τρόπαιο του Παναγιώτη Γκιώνη στο επαμειβόμενο όπεν της διεθνούς ομοσπονδίας στο Ζάγκρεμπ για να τονίσει κι άλλο τη δυναμική της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων το 2017 εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση στο Βέλγιο λίγους μήνες πριν υπερασπιστεί τον τίτλο του και παράλληλα θα έχει σημαντικό όφελος στην παγκόσμια κατάταξη. Στον τελικό νίκησε με 4-1 σετ  τον Πολωνό Πρέμισλαβ Βάλατσεκ. Στην τεχνική καθοδήγηση έχει τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή.
 

Read previous post:
Ημερίδα στην Παλαιά Βουλή: Η αρπαγή των αρχαιοτήτων στην Κατοχή και ο αγώνας για την επιστροφή τους

Ημερίδα με θέμα «Η αρπαγή των αρχαιοτήτων στην Κατοχή και ο αγώνας για την επιστροφή τους» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παλαιά...

Close