Η απόρριψη της ξένης κουλτούρας είναι ένδειξη βαρβαρότητας, ενώ η κατανόηση της ξένης βαρβαρότητας είναι ένδειξη κουλτούρας. Εβγκένι Κασέγιεφ, Σύγχρονος Ρώσος γνωμικογράφος

«Ξέμειναν από καύσιμα» οι εφορίες

17 Φεβρουάριος, 2017

Στα γνωστά προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) έρχεται να προστεθεί ακομη ένα : η έλλειψη θέρμανσης.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των  εφοριακών καταγγέλουν τη  λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση και τη ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.

Όπως αναφέρουν είναι προφανές ότι η  κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι ίδιοι καταγγέλουν πως οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύονται κενές περιεχομένου.

«Επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού», καταγγέλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής Κυκλάδων.

Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη – όπως λένε- αυτή κατάσταση οι εφοριακοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για την Δευτέρα 20.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την Τρίτη 21.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.

Read previous post:
Γεννηματά: «Η λύση στο σημερινό αδιέξοδο είναι να φύγουν τώρα»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά με αφορμή την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης....

Close