Να θυμάσαι πως κάθε ψέμα που σου έχουν πει, ακόμα και σκόπιμα, είναι, συχνά, πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μια αλήθεια που ειπώθηκε με κάθε ειλικρίνεια. Halldor Laxness, 1902-1998, Ισλανδός συγγραφέας

Χανιά : Σύλληψη 59 αλλοδαπών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Σητείας για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

16 Ιούλιος, 2018

Στη σύλληψη 59 αλλοδαπών που προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου από τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Σητείας σε χώρες της Ευρώπης, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για 39 άνδρες, και 18 γυναίκες από 18 έως 51 ετών και για δύο ανήλικους.

Στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» συνελήφθησαν 51 αλλοδαποί και στον Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» συνελήφθησαν οχτώ αλλοδαποί.

Οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Δανίας, Τσεχίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Λιθουανίας, Σλοβενίας, Πολωνίας, Βουλγαρίας, Συρίας, Αλβανίας, Πακιστάν, Ερυθραίας, Ολλανδίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.

Read previous post:
Συνελήφθη ο νέος ταμίας της μαφίας, Τζουζέπε Κορόνα, σε επιχείρηση της αστυνομίας

Ο νέος ταμίας της μαφίας, Τζουζέπε Κορόνα, συνελήφθη σε επιχείρηση της ιταλικής αστυνομίας στη Σικελία, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα...

Close