Συντηρητικός είναι αυτός που πιστεύει ότι τίποτε δεν πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Βρετανία: 7χρονη έστειλε στη Google το… βιογραφικό της

16 Φεβρουάριος, 2017

Η 7χρονη Χλόη Μπριτζγουότερ υπέβαλλε το ιδιότυπο βιογραφικό της στον «αρχηγό της Google» διεκδικώντας, από τώρα για αργότερα, μια θέση εργασίας στα υπέροχα γραφεία της εταιρείας με τα χρωματιστά πουφ και τις γυαλιστερές τσουλήθρες.

Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία της Google ανά τον κόσμο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προς έκπληξη των πάντων, ο Σαντάρ Πιτσάι δεν αγνόησε την επιστολή της και της απάντησε, όπως έγινε γνωστό μετά τη διάχυση της είδησης από το λογαριασμό που διατηρεί ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας της Α’ Δημοτικού στο LinkedIn.

Στην επιστολή αυτή, η Χλόη δείχνει φανερά να προτιμά το περιβάλλον εργασίας στο Googleplex, αν και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί σε… εργοστάσιο σοκολάτας ή να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως κολυμβήτρια.

Το γράμμα της δεν έμεινε αναπάντητο.

Ο CEO της Google, Σαντάρ Πιτσάι, της απάντησε. Ο Πιτσάι «θα περιμένει» την νέα αίτησή της για δουλειά όταν τελειώσει το σχολείο, απάντηση που τόνωσε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της μικρής Βρετανίδας, η οποία πλέον πηγαίνει με μεγαλύτερη όρεξη στο σχολείο, γράφει ο μπαμπάς της, Άντι Μπριτζγουότερ σε ένα post που έγινε viral στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο.

Περισσότερα στη κατηγορία Ενδιαφέροντα
Ρώσος κροίσος σχεδιάζει «τσαρική αυτοκρατορία» σε νησιά του Ειρηνικού

Τρία ακατοίκητα νησιά στο νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι στον Ειρηνικό Ωκεανό θέλει να αγοράσει ένας Ρώσος επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής προκειμένου...

Close