Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Βρετανία: 7χρονη έστειλε στη Google το… βιογραφικό της

16 Φεβρουάριος, 2017

Η 7χρονη Χλόη Μπριτζγουότερ υπέβαλλε το ιδιότυπο βιογραφικό της στον «αρχηγό της Google» διεκδικώντας, από τώρα για αργότερα, μια θέση εργασίας στα υπέροχα γραφεία της εταιρείας με τα χρωματιστά πουφ και τις γυαλιστερές τσουλήθρες.

Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία της Google ανά τον κόσμο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προς έκπληξη των πάντων, ο Σαντάρ Πιτσάι δεν αγνόησε την επιστολή της και της απάντησε, όπως έγινε γνωστό μετά τη διάχυση της είδησης από το λογαριασμό που διατηρεί ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας της Α’ Δημοτικού στο LinkedIn.

Στην επιστολή αυτή, η Χλόη δείχνει φανερά να προτιμά το περιβάλλον εργασίας στο Googleplex, αν και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί σε… εργοστάσιο σοκολάτας ή να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως κολυμβήτρια.

Το γράμμα της δεν έμεινε αναπάντητο.

Ο CEO της Google, Σαντάρ Πιτσάι, της απάντησε. Ο Πιτσάι «θα περιμένει» την νέα αίτησή της για δουλειά όταν τελειώσει το σχολείο, απάντηση που τόνωσε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της μικρής Βρετανίδας, η οποία πλέον πηγαίνει με μεγαλύτερη όρεξη στο σχολείο, γράφει ο μπαμπάς της, Άντι Μπριτζγουότερ σε ένα post που έγινε viral στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο.

Read previous post:
Γαβρόγλου: Δεν κάνουμε πίσω στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Στην παραδοχή ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων υλοποιείται με ρυθμούς χελώνας, προχώρησε από τη Βουλή, ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας...

Close