Συναίνεση σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν να δηλώσουν ομαδικά αυτό που κανένας δεν πιστεύει ατομικά - Abba Eban

Η Vogue συγκαταλέγει Ύδρα και Σπέτσες στους 8 top προορισμούς

18 Ιούνιος, 2017

Μαγευτικές παραλίες, παραθαλάσσια χωριά, κοσμικά νησιά αλλά και απομονωμένα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου περιλαμβάνει το άρθρο της βρετανικής Vogue, στο οποίο παρουσιάζονται οκτώ προορισμοί στην Ευρώπη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

Εκτός από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, στο άρθρο της Vogue συναντάμε και δύο ελληνικά νησιά, τα οποία ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά, την ιστορία τους και τα μνημεία τους.

Σαν πρώτη επιλογή για ειδυλλιακές διακοπές στην Ευρώπη το άρθρο ξεκινάει με το Sligo της Ιρλανδίας, αγαπημένο μέρος ποιητών και καλλιτεχνών για αιώνες. Στη συνέχεια βρίσκουμε την Ακτή Αμάλφι, μια από τις ωραιότερες και πιο κοσμοπολίτικες περιοχές τις Ιταλίας, την Κυανή Ακτή (γνωστή και ως Γαλλική Ριβιέρα) και τη Marbella στη νότια Ισπανία.

Επίσης η περιοχή Puglia στην Ιταλία, η Sant Llorenc Valley της Ίμπιζα και το νησί Formentera των Βαλεαρίδων, είναι μέσα στις επιλογές της Vogue, ενώ στη λίστα φιγουράρει και η Ελλάδα με δύο πανέμορφα νησιά, την Ύδρα και τις Σπέτσες.

Η συντάκτρια Verity Parker αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η διαμονή σε αυτά τα νησιά μπορεί να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Η Ύδρα και οι Σπέτσες προσφέρονται για απολαυστικές βόλτες – αφού στα συγκριμένα νησιά δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα – οι οποίες ολοκληρώνονται ιδανικά με δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, επισημαίνει η συντάκτρια.

Read previous post:
«Τσουνάμι» Airbnb στην αγορά ακινήτων

Τεράστιες αλλαγές στο χάρτη της αγοράς ακινήτων της Αθήνας, έχουν φέρει οι μισθώσεις μέσω Airbnb, που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Close