Πολιτική: ιπποδρομία Δουρείων Ίππων. Stanislaw Jerzy Lec, 1906-1966, Πολωνός γνωμικογράφος

«Βηματοδότης»: Γλέντησε με αγριογούρουνα και σκι ο καρδιοπαθής Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

11 Ιανουάριος, 2017

O Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης που αποφυλακίστηκε ως καρδιοπαθής ενώ είχε καταδικαστεί σε ισόβια για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, εθεάθη, λένε οι κακές γλώσσες, να κάνει σκι στο Καϊμακτσαλάν και να κατεβαίνει το βουνό με τέτοια χάρη και ταχύτητα, που ξεπερνούσε ακόμη και 16χρονους. Στη συνέχεια πεινασμένος από το άθλημα κατέφευγε σε ταβέρνα της περιοχής γνωστή για το γουρουνόπουλό της.

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» «ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Όμως ο κ. Παπαγεωργόπουλος απάντησε μέσω Facebook διαψεύδοντας τους κακεντρεχείς.

«Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι «ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν».
Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα» γράφει στο Facebook.

Read previous post:
Επίδομα γάμου και για ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης

Επίδομα γάμου δικαιούνται πλέον και τα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας.

Close