Αν υπάρχει μια αιώνια αλήθεια της πολιτικής, είναι ότι πάντα υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι για να μην κάνεις τίποτα. John Le Carre, 1931- , Βρετανός συγγραφέας

Τσίπρας και Καμμένος κρύβονταν στις πυρκαγιές, κρύβονται και τώρα με την καταστροφή στον Σαρωνικό

21 Σεπτέμβριος, 2017

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος κρύβονταν το καλοκαίρι στις πυρκαγιές,. Το ίδιο κάνουν τώρα και με την καταστροφή στον Σαρωνικό» δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

«Έχουμε να κάνουμε με μία τεράστια οικολογική καταστροφή. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία διάθεση να λαϊκίσει, όπως έκανε και κάνει κατά κόρον ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέτει, πάντα, συγκεκριμένα ερωτήματα», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.

Όπως σημείωσε, οι τρεις υπουργοί στην αρμόδια επιτροπή, ούτε σοβαρότητα έδειξαν, ούτε είπαν τα πράγματα όπως είναι. «Και, κυρίως, δεν απάντησαν στα ερωτήματα που τους έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσής, ο οποίος έχει αυξημένη ευαισθησία, καθώς έχει ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με το περιβάλλον» πρόσθεσε και κατηγόρησε τον κ. Κουρουμπλή, τονίζοντας: «Δεν μας είπε πώς ένα πλοίο βυθίστηκε σε συνθήκες νηνεμίας στο λιμάνι. Επίσης, δεν απάντησε γιατί ενώ είχαμε ένα ίδιο περιστατικό τον Μάρτιο του 2012 στον κόλπο της Ελευσίνας με το πλοίο Α1 και 1800 τόνους μαζούτ και 700 τόνους πετρελαίου κίνησης, τότε, δεν άνοιξε μύτη».

Read previous post:
Με περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση το νέο Volvo XC40

Καινούρια πρόταση της Volvo αποτελεί το XC40, που για πολλούς θεωρείται αντισυμβατικό, με παιχνιδιάρικη διάθεση και χαρακτήρα, αντανακλώντας την επιθυμία...

Close