Δημοκρατία είναι το όνομα που δίνουμε στον λαό κάθε φορά που τον χρειαζόμαστε. Robert de Flers, 1869-1927, Γάλλος συγγραφέας

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία για την πώληση θυγατρικής της στην Αλβανία

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με τον όμιλο Balfin και την Komercijalna Banka AD Skopje, για την πώληση της θυγατρικής της στην Αλβανία, Tirana Bank.

Η συναλλαγή υπόκειται στις συνήθεις διαδικασίες εγκρίσεων, συμπεριλαμβανομένων κανονιστικών και άλλων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ελλάδα και την Αλβανία, και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Tο συνολικό τίμημα για το ποσοστό κατοχής της Tirana Bank από την Τράπεζα Πειραιώς (98,83%) ανέρχεται σε 57,3 εκατ. ευρώ.

Η Unicredit ενήργησε ως ο αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς στη συναλλαγή. Η Norton Roseενήργησε ως διεθνής νομικός σύμβουλος και το νομικό γραφείο Boga & Associates, ως τοπικός νομικός σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς για τη συναλλαγή.

Read previous post:
Κλάμα χαράς, κλάμα πρόκρισης (video)

Η Έγκλε Μπαλτσιουνάιτε ξεσπάει σε κλάματα χαράς, όταν αντιλαμβάνεται ότι κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 800μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα...

Close