Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

Το πλοίο της διασκέδασης πιάνει Σκιάθο

17 Ιούλιος, 2017

Μουσική,χορός και πολύ κέφι απαρτίζουν το τρίπτυχο της έναρξης των διακοπών τους για εκατοντάδες νεαρούς και νεαρές που αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Σκιάθο και να θυμούνται για πάντα ένα όμορφο και γεμάτο ζωντάνιο καλοκαίρι στο υπέροχο νησί.

      Όλα αυτά συμβαίνουν,με την άφιξή τους στο λιμάνι του Βόλου και την επιβίβασή τους στο πλοίο που μεταφέρει καθημερινά νέους και νέες και όχι μονο στο νησί του Παπαδιαμάντη.

      Η όμορφη περιπέτεια ξεκινά καθημερινά στις 11 το πρωί και με τον απόπλου του πλοίου,αρχίζουν το κέφι και η διασκέδαση μέχρι και την Σκιάθο.

      Ενας καταπληκτικός dj επιλέγει επιτυχίες της εποχής,ο νεαρόκοσμος ανταποκρίνεται,συμμετέχει τραγουδώντας και ο χορός καλά κρατεί σε όλα τα καταστρώματα,σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους του πλοίου.

      Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τραγούδια και το κέφι των επιβατών ακούγονται μέχρι τις πλησιέστερες ακτές από όπου και διέρχεται το πλοίο.

      Ο νεαρόκοσμος που αγκάλιασε την προσπάθεια προέρχεται κυρίως από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας,που προωθείται από τουριστικά πρακτορεία της περιοχής.

      Το οικονομικό κόστος είναι συμπιεσμένο προς τα «κάτω» και οι 4ήμερες,5νθήμερες ή και μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές στην Σκιάθο για τους νεαρούς και τις νεαρές είναι μια εξαιρετικά καλή περίπτωση.

      Η καθιέρωση του καθημερινού δρομολογίου,ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία.370 νέοι και νέες ταξίδεψαν για την Σκιάθο και ακολούθησαν η Πέμπτη με 225 άτομα και η Παρασκευή με 363 επιβάτες.

      Το ίδιο σκηνικό αναμένεται και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις κρατήσεις και τα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

      Το πλοίο τύπου καταμαράν φεύγει καθημερινά από τον Βόλο στις 11,φθάνειμέχρι την Γλώσσα Σκοπέλου και αποπλέει ξανά από την Σκιάθο για τον Βόλο στις 4 το απόγευμα.

Read previous post:
Στη Φιορεντίνα ο Βούλγαρος Χρίστοφ

Το νέο μεγάλο ταλέντο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Πέτκο Χρίστοφ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην  Ιταλία με τη φανέλα της...

Close