Όταν νίπτει κανείς τας χείρας του σε μια σύγκρουση μεταξύ ισχυρών και αδυνάτων, δε σημαίνει ότι μένει ουδέτερος, σημαίνει ότι παίρνει το μέρος των ισχυρών. Paulo Freire, 1924-1997, Βραζιλιάνος παιδαγωγός

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η καρέκλα και η εξουσία»

18 Οκτώβριος, 2018

«Ο κ. Τσίπρας δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι η καρέκλα και η εξουσία. Όταν ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη χάσουν, νομίζω ότι θα έχουν φαινόμενα διάλυσης», τόνισε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι άνθρωποι που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν τους κανόνες λειτουργίας της δημοκρατικής μας χώρας. Με τις δηλώσεις Πολάκη και κυρίως την αναφορά του ότι πρέπει πάση θυσία να πάρουν την πραγματική εξουσία της χώρας -όπως είπε επί λέξει- δείχνει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν τις καρέκλες τους, που αισθάνονται προφανώς ότι τους ανήκουν. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν να τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς. Θέλουν δεν θέλουν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και σε αυτές θα ηττηθούν με πάταγο».

Αναφερόμενος σε αυτά που συμβαίνουν με τον Ρουβίκωνα στα πανεπιστήμια, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Αυτά τα οποία γίνονται τις τελευταίες μέρες δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα ανομίας, που επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός των πανεπιστημίων. Εμείς και οι Έλληνες πολίτες θέλουν τα πανεπιστήμια χώρους διακίνησης ιδεών και όχι ναρκωτικών και τρομοκρατών. Έχουμε δεσμευθεί ότι θα αλλάξουμε τον νόμο για το άσυλο στα πανεπιστήμια και θα σπάσουμε το άβατο των Εξαρχείων».

 

Read previous post:
Πόνσε: «Φυσικά και θα ήθελα να παραμείνω»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Εζέκιελ Πόνσε στην καθιερωμένη συνέντευξη της εβδομάδας που δημοσιεύτηκε στο site της Super...

Close