Το κράτος είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα μέσα από το οποίο όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε βάρος όλων των άλλων. Frederic Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος

Το ΜΗΤΕΡΑ και το Institute of Life δημιουργούν μαζί την πλέον εξειδικευμένη μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

17 Ιανουάριος, 2018

Το  ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, και  το  Institute of Life ανακοίνωσαν σήμερα την δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου  μονάδας υποβηθούμενης αναπαραγωγής.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η αναδιοργάνωση και πλήρης ανακαίνιση της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ, αναδεικνύοντας τη Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ, ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες Μονάδες της Ευρώπης.

Η Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό, και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και κορυφαίους εμβρυολόγους, διατροφολόγους και επιστήμονες ψυχικής υγείας, με πολυετή πείρα. Διαθέτει μοντέρνες εγκαταστάσεις και άνετους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και ένα υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν:

          Διερεύνηση υπογονιμότητας

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)

Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)

Δωρεά Ωαρίων

Δωρεά Σπέρματος

Παρένθετη Μητρότητα

Διατήρηση γονιμότητας 

Προσφέρει επίσης θεραπείες όπως:

Φυσικός κύκλος

Mild stimulation (mini IVF)

Mικρογονιμοποίηση (ICSI, IMSI)

Κλασσική IVF

Κρυοσυντήρηση ωαρίων, εμβρύων μέσω υαλοποίησης

Κρυοσυντήρηση σπέρματος

Laser Assisted hatching

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)

O κος Ανδρέας Καρταπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία, δήλωσε: «Ο Όμιλος Υγεία αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελλάδα, στον τομέα της υγείας. Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ, ο εξοπλισμός, οι δικλίδες ασφαλείας, οι διαδικασίες, και πάνω απ όλα οι έμπειροι εμβρυολόγοι που τη στελεχώνουν, αποτελούν τους παράγοντες που την καθιστούν μία από τις καλύτερες Μονάδες στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι, η Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ να αποτελέσει κέντρο αναφοράς, για Έλληνες και διεθνείς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας».

Read previous post:
To κινεζικό αυτοκίνητο “Trumpchi” μετονομάζεται για τους Αμερικανούς

Καθώς το όνομα του αυτοκινήτου "Trumpchi" μπορεί να μην άρεσε στους Αμερικανούς, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία GAC Motor ανακοίνωσε στην Έκθεση...

Close