Η τέχνη της προόδου είναι να διατηρείς την τάξη στην αλλαγή και να διατηρείς την αλλαγή σε τάξη. - Alfred North Whitehead, 1861-1947 , Βρετανός φιλόσοφος & μαθηματικός

Το Κέντρο Μηχανολογικής Εξέλιξης του Rsselsheim αναλαμβάνει την επόμενη γενιά 4-κύλινδρων βενζινοκινητήρων

14 Ιούνιος, 2018

Το Μηχανολογικό Κέντρο του Rsselsheim αναλαμβάνει την παγκόσμια ευθύνη για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς βενζινοκινητήρων υψηλής απόδοσης για όλες τις μάρκες του Groupe PSA. Οι κινητήρες θα βελτιστοποιηθούν με σκοπό το συνδυασμό τους με ηλεκτροκινητήρες και υβριδικά συστήματα. Το λανσάρισμα στην αγορά των νέων κινητήρων θα ξεκινήσει το 2022.

Η νέα γενιά κινητήρων προορίζεται για χρήση σε όλες τις μάρκες του Groupe PSA σε Κίνα, Ευρώπη και Β. Αμερική, και θα πληροί τα μελλοντικά πρότυπα εκπομπών ρύπων αυτών των αγορών. Οι κινητήρες υιοθετούν προηγμένες τεχνολογίες όπως άμεσο ψεκασμό, υπερσυμπίεση και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων. Είναι άκρως αποδοτικοί με χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Οι τετρακύλινδρες μονάδες θα αποτελέσουν τη δεύτερη οικογένεια βενζινοκινητήρων του Groupe PSA από το 2022, παράλληλα με τον διάσημο τρικύλινδρο PureTech turbo που μόλις πρόσφατα απέσπασε το βραβείο “ Engine of the Year” για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Read previous post:
Το Audi Α8 βραβεύθηκε στη Γερμανία ως «το πιο καινοτόμο μοντέλο της χρονιάς»

Το νέο Audi A8 ανακηρύχθηκε το πιο καινοτόμο μοντέλο του 2018 και η Audi ως η πιο καινοτόμα premium μάρκα.

Close