Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις. Honore Gabriel Riqueti, comte de Mirabeau, 1749-1791, Γάλλος πολιτικός.

Το επώνυμο που «ενώνει» στην Αγγλία

12 Ιούλιος, 2018

Την επιθυμία του να συναντήσει τον τεχνικό της Αγγλίας και συνεπώνυμό του, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, εξέφρασε ο γκόλφερ, Μάθιου Σαουθγκέιτ!

Στο πρώτο του εξαιρετικό ματς στο σκωτσέζικο open ο κόσμος τον αποθέωσε φωνάζοντάς του «έξοχη βολή Γκάρεθ». Το επώνυμο Σάουθγκειτ είναι ένα συνηθισμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, είναι ο Γκάρεθ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» και όχι ο γκόλφερ, Μάθιου, που το όνομά του βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του Τύπου με αφορμή την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το τουρνουά, ο Μάθιου ήταν αυτός που ξεχώρισε με την εμφάνισή του στο φημισμένο τουρνουά του Γκάλεν και το επώνυμό του, που είναι το ίδιο με αυτό του ομοσπονδιακού προπονητή, σαφώς και δεν πέρασε απαρατήρητο.

«Παρακολουθούσα κάθε λεπτό του ημιτελικού και προφανώς είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών», είπε ο Μάθιου και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έχω συναντήσει τον Γκάρεθ. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Τα ονόματά μας; Πρόκειται για σύμπτωση, εντελώς σύμπτωση, δεν υπάρχει καμία συγγένεια μεταξύ μας.»

Ο Μάθιου ήταν επίσης χαρούμενος που είδε την Αγγλία να αποχωρεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο με την φήμη της να βελτιώνεται αισθητά: «Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στο σπίτι του, ίσως μερικά χρόνια αργότερα από αυτό που θα περιμέναμε», είπε ο διάσημος γκόλφερ, αναφερόμενος στο τραγούδι «The Lightning Seeds».

«Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά θα είναι τόσο απογοητευμένα με τον τρόπο που έπαιξαν. Ήταν θαυμάσιο το πώς η χώρα τους υποστήριξε σε όλο το τουρνουά. Είναι μία καλή ευκαιρία, τα ΜΜΕ δεν τους «κατατρόπωσαν» για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και όλοι είναι αληθινά περήφανοι. Νομίζω ότι οι 20-30 άνθρωποι της αποστολής που θα επιστρέψουν σπίτι από την Ρωσία θα πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά.»

Read previous post:
Β. Λεβέντης: Έκτρωμα ο «Κλεισθένης» – Διαφωνεί με την κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών

"Έκτρωμα" χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική στους δήμους, ενώ εξέφρασε την διαφωνία του...

Close