Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, ίσως δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα δεδομένο που δεν χρειάζεται να λυθεί, αλλά να αντιμετωπισθεί με τον καιρό. Σιμόν Πέρεζ, 1923- , Ισραηλινός πολιτικός.

Το Audi Α8 βραβεύθηκε στη Γερμανία ως «το πιο καινοτόμο μοντέλο της χρονιάς»

14 Ιούνιος, 2018

Το νέο Audi A8 ανακηρύχθηκε το πιο καινοτόμο μοντέλο του 2018 και η Audi ως η πιο καινοτόμα premium μάρκα. Αυτή τη διάκριση απέσπασε από τα μέλη της επιτροπής “ Automotive Innovations Awards”. Πρόκειται για έναν ετήσιο θεσμό βραβείων στη Γερμανία, την κοιτίδα της τεχνολογικής πρωτοπορίας, που διοργανώνουν από κοινού το “ Center of Automotive Management” και η εταιρεία συμβούλων PricewaterhouseCoopers.

Το βραβείο για το A8 αποτελεί επιβράβευση των ανθρώπων της εταιρείας για τις αναρίθμητες καινοτομίες που φέρει η ναυαρχίδα της Audi. Η εταιρεία βραβεύτηκε για την Ενεργή Ανάρτηση με Laser Scanner η οποία, εκτός της άνεσης που προσφέρει «διαβάζοντας» εκ των προτέρων το οδόστρωμα, σε επικείμενη σύγκρουση ανασηκώνει το αμάξωμα κατά μερικά εκατοστά ώστε να προστατευθούν οι επιβάτες, έως τα φώτα HD Matrix LED που προσφέρουν εξαιρετικό φωτισμό.

Στον έβδομο ετήσιο διαγωνισμό των βραβείων “ Automotive Innovations Awards”, συμμετείχαν με υποψηφιότητες σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αλλά και πλήθος από προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συνολικά, υποβλήθηκαν 1.296 καινοτομίες προς εξέταση, προερχόμενες από περισσότερες από 60 εταιρείες.

Read previous post:
Η Μέρκελ αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μία κρίση στην κυβέρνηση συνασπισμού για την μεταναστευτική πολιτική

Οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) και της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CSU) συνεδριάζουν εκτάκτως χωριστά, καθώς η καγκελάριος της Γερμανίας...

Close