Είναι άσκοπο για το πρόβατο να περνάει αποφάσεις υπέρ της χορτοφαγίας, όσο ο λύκος εξακολουθεί να έχει διαφορετική γνώμη. William Ralph Inge, 1860-1954, Βρετανός ιερωμένος & ακαδημαϊκός

Το 5o Thessaloniki Tuning Show από σήμερα στη ΔΕΘ

27 Απρίλιος, 2018

Η πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης, θα προσελκύσει και πάλι όλους αυτούς, που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το απόλυτο multi-event, που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του Motorsport, ανοίγει τις πύλες του από σήμερα 27, 28 και 29 Απριλίου 2018 στα περίπτερα 2, 3 και 17 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ.

Πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών DB, drift show, BMX show, έντονος ρυθμός, αδιάλειπτο interaction, δυναμική ατμόσφαιρα, νεανική ζωντάνια, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.

Το Thessaloniki Tuning Show προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου να παρουσιάσουν όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο τους.

 

Read previous post:
Κιμ Γιονγκ- Ουν και Μουν Τζε- Ιν συζήτησαν για την αποπυρηνικοποίηση και την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ- Ουν και ο πρόεδρος της Νότιας Κορεάς Μουν Τζε- Ιν είχαν μια "σοβαρή, ειλικρινή" συζήτηση...

Close