Οι θεσμοί περνούν τρεις φάσεις: τη φάση του κοινωφελούς έργου, τη φάση των προνομίων και τη φάση της κατάχρησης. Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

Την πόρτα του Εφετείου πέρασε ο Βγενόπουλος

17 Μάρτιος, 2016

Το κατώφλι του Εφετείου πέρασε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να παρασταθεί ως δικηγόρος στη συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών για το αίτημα έκδοσης δυο συνεργατών του που έχουν υποβάλει οι Κυπριακές αρχές.

Ο Α. Βγενόπουλος βρέθηκε ανάμεσα σε δεκάδες εργαζόμενους του ομίλου Υγεία, Vivartia, Αττικά Group κλπ, οι οποίοι είχαν έρθει από νωρίς στο Εφετείο για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του προέδρου του ομίλου MIG.

Σε δηλώσεις του ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι αν και υπάρχει ανησυχία για παρεμβάσεις υπέρ των Κυπριακών αρχών ο ίδιος δεν συμμερίζεται αυτή την ανησυχία καθώς, όπως είπε, η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια. Μάλιστα, ο κ. Βγενοπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που είχαν έρθει με πούλμαν στα δικαστήρια λέγοντας ότι από την MIG ζουν 30.000 οικογένειες.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του επιχειρηματία Μ. Δημητρακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου εκφράζοντας την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές του απόψεις σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική δικαιοσύνη.

Read previous post:
Τουρκία: Έκλεισε η γερμανική πρεσβεία υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος

Σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού" βρίσκεται ξανά η Τουρκία και συγκεκριμένα η Άγκυρα, όπου έκλεισε για προληπτικούς λόγους η γερμανική πρεσβεία.

Close