Προϋπολογισμός: μια μαθηματική επιβεβαίωση των υποψιών σας ~ AA Latimer

Tim Allen: «Το Hollywood σήμερα είναι σαν τη ναζιστική Γερμανία»

20 Μάρτιος, 2017

Το να ζει κανείς σήμερα στο Hollywood είναι σαν να ζει στη ναζιστική Γερμανία. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Tim Allen.

Τη δήλωση αυτή έκανε στο γνωστό τοκ σόου του Jimmy Kimmel. «Θα πρέπει να είστε πραγματικά προσεκτικοί εδώ γύρω. Θα σας απομονώσουν εάν δεν πιστεύετε ό,τι πιστεύουν όλοι άλλοι. Αυτό θυμίζει τη Γερμανία του 1930», είπε ο 63χρονος ηθοποιός.

Ο Allen παίζει στην τηλεοπτική κωμική σειρά «Last Man Standing», υποδύεται έναν τυπικό, συντηρητικό, οικογενειάρχη Αμερικανό και ίσως είναι από τους λίγους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που τάσσονται υπέρ της συντηρητικής Δεξιάς.

Όταν ο Kimmel τον ρώτησε για την παρουσία του στην τελετή ορκωμοσίας του Donald Trump, ο ηθοποιός γούρλωσε τα μάτια του και τραύλισε: «Προσκλήθηκα, είχε γίνει μία ξεχωριστή βραδιά για τους βετεράνους, και πήγα στη χοροεσπερίδα των βετεράνων, έτσι πήγα να δω τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους». Και πρόσθεσε: «Ναι πήγα στην ορκωμοσία».

Read previous post:
Η αναγκαιότητα εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας

Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη λόγω της γεωγραφικής της τοποθεσίας να βρίσκεται σε μία περιοχή η οποία θα βρίσκεται διαρκώς σε...

Close