Ένα μεγάλο εισόδημα είναι η καλύτερη συνταγή για την ευτυχία που έχω ακούσει - Jane Austen

Την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στον δήμαρχο Γ. Μπουτάρη για τον βανδαλισμό του σπιτιού του, εξέφρασε ο υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης

9 Νοέμβριος, 2018

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της κυβέρνησης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για το περιστατικό βανδαλισμού του σπιτιού του, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης επισκέφτηκε τον κ. Μπουτάρη στο δημαρχείο και σε δηλώσεις που ακολούθησαν εμφανίστηκε «βέβαιος πως τέτοιες επιθέσεις φασίζουσας λογικής δεν πτοούν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που παραμένει δυνατός και γενναίος». 
«Καταδικάζουμε ως κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά τέτοιες πρακτικές και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του δημάρχου. Οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα πτοήσουν κανέναν», πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης. 
Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε εκ νέου «οργανωμένο σχέδιο» τον βανδαλισμό του σπιτιού του, τονίζοντας πως οι δράστες δεν σεβάστηκαν την οικογένεια του. «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θέλησαν να φοβίσουν την οικογένειά μου και αυτό είναι απάνθρωπο», δήλωσε. 
Ερωτηθείς εάν συνδέεται το πρόσφατο περιστατικό με τις σκέψεις του για μια νέα υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης είπε πως «δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο».
Α. Καρ.

Read previous post:
O Βέλγος Κρις Ντέρκον στα ηνία της ‘Ενωσης Εθνικών Μουσείων – Γκραν Παλέ

O Βέλγος ιστορικός τέχνης Κρις Ντέρκον διορίστηκε στη στρατηγική θέση του προέδρου της 'Ενωσης Εθνικών Μουσείων - Γκραν Παλέ για...

Close