Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

Θλίψη για το θάνατο του δόκιμου ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη

17 Ιούλιος, 2017

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του υγρού στίβου και ιδιαίτερα το σωματείο του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στην είδηση του θανάτου του δόκιμος ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας, στις 13 Ιουλίου. Ο εκλιπών ήταν ενεργός αθλητής της υδατοσφαίρισης στην ομάδα του Τρίτωνα, αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και το σύλλογο του, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, εκφράζει η ΚΟΕ για την απώλεια του Δόκιμου Ανθυποπυραγού και αθλητή υδατοσφαίρισης Αριστείδη Μουζακίτη. Ο 33χρονος υπέκυψε σήμερα στην εντατική του 251 Γ.Ν.Α. όπου και είχε διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του σε πυρκαγιά στην Πελοπόννησο την περασμένη εβδομάδα».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Στη Μαρσέιγ ο Κλίντον Νιέ

 Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου, Κλίντον Νιέ, από την Τότεναμ.

Close