Η Επιθυμία, όταν νομίζουμε ότι θα υλοποιηθεί, λέγεται Ελπίδα. Το ίδιο, αλλά χωρίς να νομίζουμε κάτι τέτοιο, λέγεται Απελπισία. Thomas Hobbes, 1588-1679, Άγγλος φιλόσοφος.

«The Post»: Η νέα του ταινία Τομ Χανκς

16 Δεκέμβριος, 2017

Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Post» δεν είναι απλά μια ιστορία του 1971 για την ελευθερία του Τύπου ή τη θέση των γυναικών στους εργασιακούς χώρους. Θέτει σημαντικά ζητήματα σχετικά με τις ΗΠΑ του σήμερα, επισημαίνει ο πρωταγωνιστής της Τομ Χανκς.

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή πατριωτική ταινία που θέτει το ερώτημα «ποια είναι η κατάσταση της Αμερικής;»», είπε ο Χανκς σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον χθες το βράδυ.

Είναι μια ταινία που πραγματεύεται τη «θέση των γυναικών και την ισότητα στους χώρους εργασίας Σαφώς έχει να κάνει με την κληρονομιά του πολέμου του Βιετνάμ και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της 40ετούς πολιτικής στις ίδιες τις ΗΠΑ. Και έχει επίσης να κάνει με τη δημοσιογραφική ακεραιότητα των ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται (τη δημοσιογραφία) ως την εργασία τους, αλλά ως ευθύνη να βγουν έξω και να ανακαλύψουν την αλήθεια» περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός.

Read previous post:
Βασιλειάδης για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Η έδρα δίνει αβαντάζ»

Το χέρι του στη... φωτιά, για τέτοιου είδους παιχνίδια, δύσκολα βάζει κανείς. Ακόμη και όταν η...

Close