Η συνηθισμένη μοίρα των καινούργιων αληθειών είναι να αρχίζουν σαν αιρέσεις και να καταλήγουν σαν προκαταλήψεις. Thomas Huxley, 1825-1895, Βρετανός βιολόγος

Θ. Παπαθεοδώρου: Άρνηση της πραγματικότητας ο ισχυρισμός Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών

19 Απρίλιος, 2018

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου σχολίασε αιχμηρά ο αρμόδιος βουλευτής της ΔΗΣΥ για θέματα Δικαιοσύνης Θ. Παπαθεοδώρου, μιλώντας για απόπειρα άρνησης της πραγματικότητας.

«Ως συνήθως, για τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί του, κρίμα για την πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του και συυνεχίζει: «Οι πολίτες όμως που βιώνουν την ανασφάλεια και το φόβο, ξέρουν ότι τέτοιες δηλώσεις είναι ο πιο βάρβαρος εμπαιγμός της καθημερινότητας και της αγωνίας τους. Και ξέρουν να απαντούν στον εμπαιγμό αποφασιστικά : με την απόρριψη του ΣΥΡΙΖΑ και των ιδεοληψιών του, οι οποίες πλέον χαϊδεύουν τα αυτιά μόνο του στενού κομματικού ακροατηρίου, αν και στο τέλος ούτε κι αυτό είναι πια σίγουρο».

Read previous post:
Δεν αλλάζει πλάνο η ΠΑΕ

«Θολό» παραμένει το τοπίο στον Παναθηναϊκό, σε ό,τι έχει να κάνει με το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου προς τους παίκτες.

Close